Ingrediente
- 400 g pulpe de pui dezosate și fără piele
- 1/2 ceapă
- 1 cățel de usturoi
- 1/2 linguriță ghimbir proaspăt măcinat
- 1/2 linguriță garam masala (condiment)
- Coriandru, curcuma, chimen, ardei iute
- 120 g roșii zdrobite
- 1 lingura piure de roșii
- Coajă de lămâie
- 150 ml lapte de cocos
- 2 linguri unt
- Sare
- Frunze de coriandru
Metodă de preparare
- Spălați pulpele de pui și puneți-le în mixer. Adăugați ceapa tocată, usturoiul, ghimbirul, condimentele, roșiile zdrobite, piureul de roșii, coaja de lămâie, laptele de cocos și 2 linguri de unt.
- Alegem programul „Slow Cook” și lăsăm totul să se gătească timp de 3 ore.
- Scoateți carnea, tăiați-o cubulețe și amestecați/mixați sosul folosind programul „Grind”.
- Presară puiul pe unt cu frunze de coriandru și servește cu orez sau clătită Naan.