Pui cu unt (Slow Cook + Grind)

Ingrediente

  • 400 g pulpe de pui dezosate și fără piele
  • 1/2 ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 linguriță ghimbir proaspăt măcinat
  • 1/2 linguriță garam masala (condiment)
  • Coriandru, curcuma, chimen, ardei iute
  • 120 g roșii zdrobite
  • 1 lingura piure de roșii
  • Coajă de lămâie
  • 150 ml lapte de cocos
  • 2 linguri unt
  • Sare
  • Frunze de coriandru

Metodă de preparare

  1. Spălați pulpele de pui și puneți-le în mixer. Adăugați ceapa tocată, usturoiul, ghimbirul, condimentele, roșiile zdrobite, piureul de roșii, coaja de lămâie, laptele de cocos și 2 linguri de unt.
  2. Alegem programul „Slow Cook” și lăsăm totul să se gătească timp de 3 ore.
  3. Scoateți carnea, tăiați-o cubulețe și amestecați/mixați sosul folosind programul „Grind”.
  4. Presară puiul pe unt cu frunze de coriandru și servește cu orez sau clătită Naan.