Supă cu legume pentru Salente Ario

Ingrediente:

  • oase pentru supă (după preferințele dvs – de porc, vită, pui, afumate)
  • amestec de legume pentru supă (congelate sau proaspete)
  • apă
  • un vârf de sare
  • condimente pentru supă– frunze de dafin, piper întreg, condimente proaspete
  • verdețuri – de preferat pătrunjel, leuștean

Metodă de preparare:

Adăugați treptat în oala interioară oasele, legumele (dacă utilizați legume proaspete, nu uitați să le curățați și clătiți), condimentele, verdețurile și sarea necesară. Turnați peste toate apă. Atenție, apa poate fi maxim 2/3 din volumul vasului interior. Închideți capacul sub presiune și setați programul – Supă – pentru 15 minute. Supa astfel formată strecurați-o printr-o sită în altă oală, adăugați legumele deja fierte din strecurătoare, puteți adăuga și carnea de pe oase și condimentați după gust. În supă puteți adăuga și tăieței fierți în prealabil.