Pui cu unt (Slow Cook + Grind)

Ingrediente

  • 400 g pulpe de pui dezosate și fără piele
  • 1/2 ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 linguriță ghimbir proaspăt măcinat
  • 1/2 linguriță garam masala (condiment)
  • Coriandru, curcuma, chimen, ardei iute
  • 120 g roșii zdrobite
  • 1 lingura piure de roșii
  • Coajă de lămâie
  • 150 ml lapte de cocos
  • 2 linguri unt
  • Sare
  • Frunze de coriandru

Metodă de preparare

  1. Spălați pulpele de pui și puneți-le în mixer. Adăugați ceapa tocată, usturoiul, ghimbirul, condimentele, roșiile zdrobite, piureul de roșii, coaja de lămâie, laptele de cocos și 2 linguri de unt.
  2. Alegem programul „Slow Cook” și lăsăm totul să se gătească timp de 3 ore.
  3. Scoateți carnea, tăiați-o cubulețe și amestecați/mixați sosul folosind programul „Grind”.
  4. Presară puiul pe unt cu frunze de coriandru și servește cu orez sau clătită Naan.

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare