Ingrediente
- 400 g mușchi de porc
- Slănină engleză pentru matlasare
- 1 ceapă
- 100 g morcov
- 100 g pătrunjel
- 100 g țelină
- 100 ml smântână pentru frișcă
- 3 linguri unt
- Condimente noi, frunze de dafin, sare, piper
- Lămâie, afine, frișcă
Metodă de preparare
- Spălați mușchiul, dați-l cu sare, găuriți-l cu slănină și puneți-l în mixer. Apoi, adăugați 3 linguri de unt, legume rădăcinoase tăiate și condimente. Se toarnă 400 ml de apă.
- Alegem programul „Soup” și așteptăm să se gătească totul.
- După 30 de minute, scoateți carnea, adăugați smântână și alegeți programul „Grind”, astfel încât sosul să fie amestecat.
- Garniturați mușchiul cu lămâie, afine și frișcă și serviți cu găluște.