Mușchi în cremă (Supă + Grind)

Ingrediente

  • 400 g mușchi de porc
  • Slănină engleză pentru matlasare
  • 1 ceapă
  • 100 g morcov
  • 100 g pătrunjel
  • 100 g țelină
  • 100 ml smântână pentru frișcă
  • 3 linguri unt
  • Condimente noi, frunze de dafin, sare, piper
  • Lămâie, afine, frișcă

Metodă de preparare

  1. Spălați mușchiul, dați-l cu sare, găuriți-l cu slănină și puneți-l în mixer. Apoi, adăugați 3 linguri de unt, legume rădăcinoase tăiate și condimente. Se toarnă 400 ml de apă.
  2. Alegem programul „Soup” și așteptăm să se gătească totul.
  3. După 30 de minute, scoateți carnea, adăugați smântână și alegeți programul „Grind”, astfel încât sosul să fie amestecat.
  4. Garniturați mușchiul cu lămâie, afine și frișcă și serviți cu găluște.