Rețetă de Petr Stupka pentru Friptură de vânător rulată cu orez de trandafir și prune

 

Pentru felul principal al meniului nostru de carne de căprioară, Petr ne va arăta cum să preparăm o ruladă de spate de căprioară la cuptor. Și vom avea un sos delicios de măceșe pentru a merge cu el.

 

 

Ingrediente pentru ruladă de vânătoare rulată:
800g spate de căprioară
160 g de slănină
200 g de ciuperci
4 ouă
castron de frunze de spanac
condimente pentru carne tocată
sare

Ingrediente pentru orez cu prune sălbatice:
150 g de orez roșu
200 g de orez basmati
160 g de măceșe
120 g de prune uscate
120 g de mere
sare
unt
oțet

Ingrediente pentru sosul de trandafir tirolez:
80 g de ceapă
300 g de legume rădăcinoase
160 g de marmeladă de măceșe
60 g muștar
40 g de unt
300 ml bulion
160 ml smântână
sare
condimente sălbatice