Rețetă de Petr Stupka pentru Tortellini umplute cu carne, brânză și spanac cu salsa fofr

 

Astăzi, Peter vă va arăta cum să preparați o altă delicatesă italiană. Tortellini de casă umplute cu carne de porc și aromatizate cu suc de sfeclă roșie, însoțite de un sos fofr, care se prepară rapid și se bucură garantat! Verifică-l.

 

Ingrediente pentru tortellini:
400 g de aluat cu sfeclă roșie
300 g de carne de umăr de porc
60 g frunze de spanac
100ml smântână dulce
50 g de brânză parmezan rasă
amestec de condimente - carne tocată
lingură de amidon
sare, piper

Ingrediente pentru fofr salsa:
400 g de roșii zdrobite
100 g de ceapă
3 căței de usturoi
amestec de condimente pentru paste
50 ml ulei de măsline
parmezan ras
ardei iute măcinat
zahăr, sare, piper