Carne de porc cu ciuperci pentru Salente Cuco

Ingrediente:

  • 500 g ceafă de porc
  • 200 g ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 lingură ulei vegetal
  • 2 măsuri de supă (de preferat de pui)
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • chimen
  • 1 măsură ciuperci uscate

Metodă de preparare:

În oala cu vasul interior pregătit se toarnă aproximativ o lingură de ulei, astfel încât să acopere fundul oalei. Porniți programul – Călire. După câteva momente, uleiul se încălzește, prăjiți ceafa de porc tăiată cubulețe, pe care ați sărat-o și piperat-o anterior. Prăjim bine carnea pe toate părțile, o scoatem din oală, adăugăm încă puțin ulei și călim ceapa. Peste ceapa călită până când devine aurie presărăm făina, amestecăm, adăugam carnea prăjită, ciupercile, cele 2 măsuri de supă și condimentăm cu un vârf de chimen. Închidem capacul pentru presiune. Setăm programul Carne/Înăbușire (Porc/coastă) pentru 18 minute. Eliberați aburul și deschideți oala cu grijă. Adăugați sare și pier după gust. Carnea astfel pregătită o punem în farfurie iar ca și garnitură putem opta pentru orez, pregătit și el în oala noastră.

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare